Schoenenwinkel Utrecht - Brossois

Dé schoenenwinkel in Utrecht waar kwaliteit en service hoog in het vaandel staat is Schoenenwinkel Brossois. Wij zijn een familiebedrijf en al jarenlang een begrip op het gebied van damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen in Utrecht.

Een schoenenwinkel waar de medewerkers uitgebreid de tijd voor u nemen en u onder genot van een kopje koffie persoonlijk geholpen wordt.

Damesschoenen, Herenschoenen & Kinderschoenen

Wij hebben de nieuwste schoenen van bekende merken zoals Avarca, Sendra, Gabor, Replay, Giorgio, van Lier, Panama Jack, Van Bommel en vele andere. Voor alle merken schoenen in onze schoenenwinkel bekijkt u ons schoenen merken overzicht.

Naast damesschoenen en herenschoenen is schoenenwinkel Utrecht van Brossois de ideale plek om voor uw kinderen een leuk paar schoenen te vinden.

Collectie Schoenenwinkel Utrecht

De zeer uitgebreide collectie van schoenenwinkel Brossois in Utrecht is zowel sportief als modern te noemen en varieert van klassiek tot modern, jong en trendy. Welke stijl schoenen u ook zoekt, u vindt uw nieuwe schoenen zeker tussen al onze schoenen van bekende internationale merken.

Ons team van medewerkers met uitgebreide en lange ervaring maakt graag tijd voor u vrij en zorgt ervoor dat u met heerlijk passende nieuwe schoenen onze winkel verlaat.

Naast onze uitgebreide collectie herenschoenen, damesschoenen, kinder- en babyschoenen vindt u bij schoenenwinkel Utrecht Brossois ook alle mogelijke en benodigde bijpassende accessoires. 

Wij staan bekend om onze goede en persoonlijke service en nemen alle tijd om u als klant de aandacht te geven die u vraagt.

Trek nu de stoute schoenen aan en bezoek onze prachtige winkel.

Openingstijden

Maandag: 12:00 - 18:00 uur
Dinsdag: 09:30 - 18:00 uur
Woensdag: 09:30 - 18:00 uur
Donderdag: 09:30 - 21:00 uur
Vrijdag: 09:30 - 18:00 uur
Zaterdag: 09:30 - 17:30 uur
Zondag: 12:00 - 17:00 uur


Ben al jaren verhuist naar Alkmaar, maar ga voor mijn schoenen nog steeds naar jullie mooi winkel. Heb dan gelijk excuus om mijn stadje weer eens te zien

Ben afgelopen weekend weer zo leuk geholpen en.... geslaagd.

Bedankt team Brossois, jullie zijn kanjers